با شروع ایام محرم متولیان هئیتها و تکایا در تلاش جهت تهیه نذری جهت عزاداران حسینی هستند که تهیه اقلام جهت غذای نذری بسته به نوع غذا، اقلام سهمیه هیات و یا بانی
هزینه تهیه قیمه نذری جهت ۱۰۰ نفر چقدر تمام می شود؟
عبارات مهم : زعفران
به گزارش میزان؛ به روایت گروه خبری گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با شروع ایام محرم، عزاداران در تکایا و هیئت های ادام به پخت نذری جهت عزاداران حسینی می کنند که هزینه ساختن این نذری ها بسته به نوع غذا و اقلامی که در آن استفاده می شود از جمله برنج، گوشت، حبوبات، روغن و … متفاوت است.
تهیه اقلام پخت نذری یا از سوی بانی تهیه می شود و یا هیات با توجه به سهمیه ای که دولت در اختیار آن ها قرار می دهد اقدام به پخت نذری جهت عزاداران حسینی می کنند.
هزینه تهیه قیمه نذری جهت ۱۰۰ نفر چقدر تمام میشود؟
با این وجود جهت پخت نذری جهت ۱۰۰ نفر باید هزینه های، چون آشپز، دیگ، اجاق گاز، مواد غذایی را در نظر گرفت و عمده غذایی که در هئیت ها پخته می شود مشمول بر قیمه، قرمه سبزی، عدس پلو و … را مشمول بر می شود.
حال با در نظر گرفتن پخت قیمه نذری جهت ۱۰۰ نفر باید حدود ۳ کیلو لپه استفاده کرده که هر کیلو از این کالا ۸۵۰۰ تومان که در مجموع باید ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان هزینه کرد.
با شروع ایام محرم متولیان هئیتها و تکایا در تلاش جهت تهیه نذری جهت عزاداران حسینی هستند که تهیه اقلام جهت غذای نذری بسته به نوع غذا، اقلام سهمیه هیات و یا بانی
در ادامه پخت باید هزینه دو عدد دیگ، اجاق گاز، کپسول، آبکش و سایر ملزومات پخت غذا را نیز در نظر گرفت که تهیه آن ها حدود ۴۵۰ هزار تومان آب می خورد.
همچنین جهت ۱۰۰ نفر حدود ۲۰ کیلو برنج مورد نیاز است که هر کیلو برنج ایرانی ۱۴ هزار تومان و برنج هندی ۸ هزار تومان است که جمعا جهت خرید برنج باید از ۱۶۰ هزار تا ۲۸۰ هزار تومان هزینه کرد.
در این تهیه گوشت جهت پخت قیمه نذری از اهمیت خاص ای برخوردار است که جهت تهیه این کالا با توجه به تعداد ۱۰۰ نفر باید ۸ کیلو گوشت تهیه کرد که اگر از سهمیه هئیت ها تهیه شود هر کیلو ۲۹ هزار تومان و اگر به صورت آزاد تهیه شود کیلویی ۵۸ جهت گوشت گوسفندی و ۶۵ هزار تومان جهت گوشت گوساله آب می خورد که در مجموع از ۲۳۲ تا ۵۲۰ هزار تومان باید هزینه کرد.
هزینه تهیه قیمه نذری جهت ۱۰۰ نفر چقدر تمام میشود؟
در این میان جهت پخت نذری باید هزینه خرید انواع ادویه جات را در نظر گرفت که حدود ۵۰ هزار تومان است.
همچنین در کنار اقلام مهم جهت پخت نذری باید به تهیه موارد دیگری، چون سیب زمینی، پیاز، روغن نیز توجه کرد که هزینه تیه این اقلام به صورت سر انگشتب با حتساب دو حلب روغن، ۶ کیلو سیب زمینی، ۶ کیلو پیاز حدود ۱۵۰ هزار تومان است.
با شروع ایام محرم متولیان هئیتها و تکایا در تلاش جهت تهیه نذری جهت عزاداران حسینی هستند که تهیه اقلام جهت غذای نذری بسته به نوع غذا، اقلام سهمیه هیات و یا بانی
البته بعضی از هیئت ها جهت خوش رنگ تر شدن غذای خود از زعفران استفاده می کنند که حداقل دو بسته مثقال زعفران جهت غذای ۱۰۰ نفر نیاز است که هزینه آن حدود ۱۰۰ هزار تومان می شود.
در این میان بعد آماده و طبخ شدن غذای نذری باید به سراغ تهیه ظروف یکبار مصرف برویم که هزنیه خرید ۱۰۰ ظرف برنج، ظرف خورشت، قاشق حدود ۷۰ هزار تومان تمام می شود.
هزینه تهیه قیمه نذری جهت ۱۰۰ نفر چقدر تمام میشود؟
با این تفاسیر جهت تهیه یک دیگه قیمه نذری جهت ۱۰۰ نفر در ماه محرم جهت عزاداران حسینی با حتساب برنج ایرانی، گوشت گوسفندی در مجموع باید حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان هزینه کرد که با توجه به زیاد کردن تعداد نفرات هزینه تهیه غذا نیر به نسبت زیاد خواهد شد و این اعداد و ارقام به طوری محاسبه شده است که افراد خود توانایی و مهارت پخت غذا را داشته باشند که در غیر این صورت هزینه گرفتن آشپر نیز به لیست هزینه های پخت نذری اضافه خواهد شد.
واژه های کلیدی: زعفران | استفاده | عزاداران حسینی | اخبار اقتصادی و بازرگانی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...